ANSYS ANSYS Mechanical - Software analiza cu element finit

Simulare Numerică - FEA (software analiza cu element finit - ANSYS)

ANSYS Mechanical este o unealtă software analiza cu element finit consacrată pentru modelarea şi analiza cu element finit a efectelor structurale şi a celor termice. Utilizatorul poate aborda orice calcul structural, de la probleme lineare statice până la simulări nestaţionare ale materialelor hiperelastice. Aceasta este cea mai performantă unealtă pentru modelarea implicită a structurilor.

ANSYS Mechanical are o interfaţă facilă de tip arbore ce poate fi folosită eficient atât de către inginerii proiectanți, cât și de specialiştii în analiză structurală prin software de analiza cu element finit.

Software analiza cu element finit cuprinde o gama larga de capabilitati prin care se pot lua in calcul interactiuni ale mai multor parti componente sistemului.

ANSYS Mechanical are de asemenea conexiuni bidirecţionale cu soluţiile ANSYS din domeniile: Electric, Fluide sau Analiza Sistemelor.

Software analiza cu element finit este o metoda de analiza a unui design de produs, de testarea functionarii acestuia intr-un mediul virtual. Software analiza cu element finit, ANSYS, examineaza comportarea produsului în contact cu forte, caldura, vibratii, si alte conditii fizice. Software analiza cu element finit, ANSYS determină probabilitatea ca produsul sa cedeze, sa se uzeze sau modul in care acesta se va comporta in conditii reale. Pentru a obtine rezultatele dorite, produsul este modelat si simulat numeric,  analizat in diferite conditii similare cu cele reale.

ANSYS, software analiza cu element finit, este o metoda recunoscuta de rezolvarea problemelor de inginerie.

ANSYS Mechanical - FEA(software analiza cu element finit) include o gamă completă de capabilități care vă permit să luați în considerare interacțiunile mai multor părți componente ale unui sistem. Prin simulare numerică se pot analiza o serie de situaţii limită şi se iau decizii legate de designul produselor, materialele din care vor fi confecţionate şi se vor stabili condiţiile optime de funcţionare.

ANSYS

Ansys 2021 R1: CFX Update9 Martie 2021

Ora: 18:00 (Romania) This webinar highlights every major Ansys CFX enhancement offered throughout the past few releases. New capabilities and innovative features from these releases will help boost productivity and enable more accurate results, including: GPU-accelerated animations for transient... ...

Detalii
Differential Via Optimization with Ansys HFSS 3D Layout and Ansys optiSLang11 Martie 2021

Ora: 17:00 (Romania) This webinar highlights how to use Ansys optiSLang to gain the most insight into a HFSS 3D Layout differential via design for performance optimization. Additionally, we will discuss optiSLang’s role in analyzing how manufacturing tolerances... ...

Detalii

Contactaţi-ne

tensor Tel/Fax: 021 444 23 78
Mobil: 0744 310 929
office[at]tensor.ro

© Copyright 2017 Tensor SRL. Toate drepturile rezervate. Design și programare Vectorpixel

RO EN